TOPPODOTHERAPIE

Praktijken

Praktijken

Landelijke dekking zorgt er voor dat er ongetwijfeld ook een podotherapie praktijk bij u in de buurt is. Met de “zoek een praktijk optie” kunt u een praktijk bij u in de buurt opzoeken. Voor u wordt dan ook meteen zichtbaar welke podotherapeut op deze locatie werkzaam is en hoe u een afspraak kan maken. Ook kunt u een specialisme of aanvullende expertise selecteren en wordt ook direct zichtbaar waar en door wie deze wordt aangeboden. Alle aangesloten praktijken hebben als doel om kleinschalige, persoonlijke, transparante en vooral wijkgerichte zorg te leveren, maar benutten door samen te werken ook alle voordelen die samenwerken voor zichzelf maar vooral voor u, zorgverzekeraars en verwijzers met zich mee brengen.

Bij Toppodotherapie zijn zowel allround podotherapeuten als podotherapeuten met specifieke en unieke kennis op diverse gebieden aangesloten. Denk hierbij aan specifieke kennis op het gebied van: (top)sport, (hardlopen, voetbal, turnen, wielrennen e.a), afwijkingen in de groei of vorm van de nagel zoals ingegroeide ontstoken nagels, diabetes mellitus (suikerziekte), reuma en kinderen. Ook zijn er podotherapeuten die tevens bewegingswetenschapper of MSU echografist zijn binnen Toppodotherapie Nederland werkzaam of welke zich verdiept hebben in het maken van aangepaste schoenen en slippers.

De podotherapeuten werken op diverse praktijk locaties in Nederland. Door met elkaar samen te werken binnen een goed georganiseerd netwerk en gebruik te maken van de nieuwste high-tech communicatie technieken (metingen, foto’s en beelden kunnen worden doorgestuurd en besproken), wordt er gezorgd dat specifieke kennis overal toegankelijk en beschikbaar is. De aangesloten podotherapeuten hebben ook met elkaar afgesproken dat het altijd mogelijk is elkaar om advies te vragen en ze hebben voor u geregeld dat wanneer het noodzakelijk is een patiënt altijd voor een second opnion bij een collega binnen Toppodotherapie terecht kan. Hiermee wordt gestreefd naar het bereiken van optimale tevredenheid en uitzonderlijke behandelresultaten.

Meer informatie

Zoek een praktijk

Klantwaardering

9.13

Algemene indruk:
Informatie:
Deskundigheid:
Service:
Wachttijd:

Man: 33%

Vrouw: 67%

Geef uw waardering

Zoek een praktijk

Bij u in de buurt

Op specialisatie

Praktijk Afstand

Praktijk informatie

Selecteer een van de praktijken voor meer informatie

@Toppodotherapie